Kiran Badloe houdt vast aan derde plaats op officieus WK iQFOiL

Kiran Badloe op 22 oktober (fotograaf Martina Orsini, beeld vrij van rechten voor redactioneel gebruik)
MEDIA UPDATE: KIRAN BADLOE HOUDT VAST AAN DERDE PLAATS OP OFFICIEUS WK IQFOIL
22 oktober 2020 – Met nog twee dagen te gaan houdt Kiran Badloe vast aan de derde plaats op het officieuze WK Windfoilen. De Fransman Nicholas Goyard gaat aan de leiding met de Duitser Sebastian Koerdel op de tweede plaats. Lilian de Geus staat op een negende plaats bij de vrouwen. 
 
Op de voorlaatste dag van het toernooi staan drie races op de agenda. Dat kunnen afhankelijk van de windkracht, course- dan wel slalomraces zijn. Zaterdag 24 oktober plaatsen de beste twaalf van het klassement zich voor de drie medalraces. Opvallend is dat alle finalisten op die laatste dag met nul punten beginnen; ‘winner takes all’.
 
Kiran Badloe heeft het naar zijn zin en praat over een top week. “We hebben vandaag de eerste gold fleet races gehad. Het was prima dagje. Wel een lange dag. In de ochtend een goeie twee uur op het water geweest en vanmiddag ook nog eens 4 uur. Uit