Lilian de Geus Nieuwsbrief

 Hoi Lilian hier,

We zijn begonnen met de sprint richting de Olympische Spelen van Tokyo 202One. Het was een heel raar (sport)jaar. Voor de tweede keer wereldkampioen worden is uniek, dat gevoel is niet te beschrijven. Tegelijkertijd was het niet mijn hoofddoel voor dit jaar. Dat waren de Spelen maar we weten inmiddels allemaal dat ik daar nog even op moet wachten. Natuurlijk is dat lastig, soms zelfs moeilijk. Maar ik wil het ook niet erger maken dan het is. Als topsporters mogen we in Nederland onze handen dichtknijpen. We hebben veel verantwoordelijkheid gekregen en zijn bevoorrecht dat we mogen en kunnen doen wat we doen. Laten we dat niet vergeten. Na het EK ben ik eerst even twaalf dagen naar huis geweest. Om daarna nog even terug te gaan naar Portugal. Het water op. Nog even een paar dagen extra pakken voordat we dit weekend naar huis zijn gekomen voor de feestdagen. We is in dezen ik en mijn mannen: Casper Bouman, Giorgos Charalampopoulos en natuurlijk Jacco Koops. Mijn trainers en coach. Jullie als vaste volger, sponsor, familielid en fan wil ik op deze manier allemaal alvast hele fijne feestdagen wensen. Denk ook aan de mensen die er niet bij mogen of kunnen zijn. En alvast de allerbeste wensen voor 2021! Laten we er een fantastisch jaar van maken.

LILIAN

Ps. Zelf heb ik niet zoveel met getallen en cijfers maar over precies 210 dagen is de start van de Spelen 😉

SURFEN MET DOLFIJNEN

Tijdens het laatste trainingskamp in Vilamoura (POR) was ik opeens omringd door dolfijnen, toen ik na een training op zee terug voer naar de haven. Gelukkig was Casper in de coach boot snel genoeg met het pakken van de camera. Check de beelden hieronder.

NEGENDE OP EK 2020

Niet mijn beste kampioenschap maar wat wel duidelijk is geworden is dat de snelheid er is maar dat het ritme nog ontbreekt. > Coach Koops: “Al met al ben ik blij en tevreden en we hebben een plan en gaan de accenten verschuiven naar de RS:X en veel over de wedstrijden, tactiek en strategie praten en daar aan te werken.” Lees Meer

TEAMNL TOKYO 250 days

Hoe gaaf, samen met Ferry Weertman en Corné de Koning was ik het boegbeeld van de TeamNL campagne met nog 250 dagen tot Tokyo202One. Op zondag 15 november hing ik dus door heel het land op digitale borden langs de snelweg.

AMBASSADEUR AKT

Oud-topatleet Gregory Sedoc en ik hebben ons contract als ambassadeur van het Almere Kenniscentrum Talent (AKT) verlengd. Als ambassadeurs worden we ingezet voor allerlei Almeerse sportevenementen en communicatie uitingen vanuit het AKT van de gemeente Almere. Lees Meer