Zeilrace & Rally van Scheveningen naar Plymouth, 17- 23 juli 2021

Zeist 20 januari 2021

Zeilrace & Rally van Scheveningen naar Plymouth, 17- 23 juli 2021


Zondag 7 februari 2021 een informatieve Zoom bijeenkomst tussen 14.00 en 15.30 uur.

Scheveningen500 – Stichting Zeilrace & Rally, organiseert in 2021 voor de 18e keer een race en rally met start in Scheveningen en finish in Plymouth, Engeland. Het evenement bestaat uit een zeilrace (500 NM) & rally/toertocht (350 NM). De race is non-stop en bij de rally is het toegestaan om meerdere havens aan te lopen. Start 17-7-2021, feestelijke prijsuitreiking 23-7-2021

Plymouth – Britain’s Ocean City – Engeland

n Nautische eindbestemming voor alle toer- en wedstrijdzeilers die iets verder willen dan kust hoppen.
✔ De ligging aan zee, de rijke historie en mekka voor zeezeilers maken het uniek.
✔ De prachtige Scilly eilanden, de engelse zuidkust en Isle of Wight met Cowes zijn een bezoek echt waard op de terugtocht.
✔ Familie en vrienden kunnen invliegen of met de auto komen voor een bemanningswissel en vanuit een prachtige omgeving de vakantie voortzetten.
✔ In overeenstemming met de dan geldende Corona maatregelen wordt er een Captain’s Dinner en een walprogramma in Plymouth georganiseerd, waarbij de feestelijke prijsuitreiking vrijdag 23 juli met familie en vrienden niet mag ontbreken.

Student League

Scheveningen500 wil studenten de kans geven kennis te maken met (wedstrijd)zeilen op zee en de bijbehorende aspecten als samenwerken, doorzetten, kennis en kunde van de elementen en sportiviteit. We organiseren een Student League met zeiljachten bemand met studenten die hun eigen stad vertegenwoordigen. Er is een eigen laagdrempelige wedstrijdklasse, waarbij schepen door eigenaren beschikbaar worden gesteld (Scheveningen500ondersteunt bij verzekering).
We zoeken nog meer schepen en studenten. Meer info of aanmelden: communicatie@zeilrace-rally.nl.

Info & inschrijven www.zeilrace-rally.nl
Volg Instagram en Facebook Scheveningen500- Zeilrace & Rally